Recensies

"Het trainingsschema kwam super goed uit vanwege het Corona virus, veel tijd over natuurlijk... maar ook de sportschool is dicht. Daardoor moet je altijd maar zelf wat verzinnen en dit is niet altijd makkelijk. Ik vind het leuker worden als er een doel voor me staat, met het trainingsschema zit ik meer op de fiets (ook omdat er nu meer tijd is) en het geeft je een richting hoe je moet trainen. Het is mooi gecombineerd en elke dag wat anders. Ik raad het echt aan om dit eens te proberen. Het was een mooie maand, met mooie trainingen dankzij Zomar bike & fun."

 

"Dag gefietst onder begeleiding van Marc Bouwmeester en Zoë Mulder. Fijne dag met aandacht voor klimmen, dalen drops and hops.
Goede sfeer en goede begeleiding.
Aanrader!"

 

"Ik had een erg leuke en leerzame dag tijdens de Ladies Only MTB clinic op 24 november. Wat weinig gebruikte vaardigheden weer opgepoetst en grenzen verlegd door de aangereikte oefeningen. Een gezellige groep MTB ladies getroffen waarin iedereen elkaar aanmoedigde. Kortom, aanrader. Hier durf ik gerust al mijn vriendjes op af te sturen."

 

"Superleuke en goeie clinic!
Hartstikke leuke mensen!"


"Goede clinic waar veel aandacht is voor iedereen zodat je de kans krijgt om te leren dus een echte aanrader."

 

"Geweldige begeleiding tijdens de clinic. Heel gemoedelijk en zonder druk je technische kennis uitbreiden."

 

"Relaxed en gezellig met veel afwisselende technische oefeningen."