Mentale training

Gepubliceerd op 17 mei 2020 om 19:48

Sporten is niet altijd even makkelijk! Zeker mentaal kan het soms tegen zitten. Maar ook hier hebben wij een oplossing voor! Sanne van Paassen heeft een prachtig programma met lessen over mentale training. Met dit programma leer jij hoe je: 

  • moeiteloos je eigen PR’s overtreft
  • op de juiste manier je doel realiseert
  • blessures voorkomt
  • gaat trainen op basis van je gevoel
  • beperkende overtuigingen en angsten omzet
  • in de juiste focus komt
  • de makkelijkste sportieve winst boekt
  • in de ideale prestatie toestand komt
  • door het sporten een leuker mens wordt

Sanne van Paassen:

"Ben jij wel eens verbaasd dat je sportieve resultaten achter blijven? Terwijl je hard traint.

Daarnaast voel je wel eens op, leeg en energieloos op je werk.

Wil je eindelijk je persoonlijke records verbreken. Zonder dat je opbrandt of heftige blessures hebt.

Maar zo eenvoudig is dat niet. Deze mentale weerbaarheid training voor sporters helpt jou daarbij!  

Je weet waarschijnlijk dat rust heel belangrijk is. Maar als je dan die rust neemt, zit je met een schuldgevoel op de bank.

Dat had ik zelf ook. Tijdens mijn sportcarriere bleef ik maar gas geven. Ik combineerde mijn universitaire opleiding met het runnen van mijn team en mijn sportcarriere. Ik behaalde heel mooie prestaties, waarvan het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden de mooiste was! Maar ik negeerde mijn vermoeidheid en de lichamelijke klachten die ik had. Ik dacht dat trainen de beste oplossing was om beter te worden. Nu weet ik dat het ook echt anders kan. 

Uiteindelijk heeft me lichaam me letterlijk terug geroepen. Ik had een fysieke burn-out en heb een jaar letterlijk aan de kant gezeten. Want een hel! Omdat ik absoluut wil dat dit jou niet overkomt, heb ik deze training gemaakt. Zodat je ontdekt hoe je nog moeitelozer je persoonlijke records verbreekt. 

Ik had gewild dat ik deze kennis tijdens mijn sportcarriere had geweten! Deze training gaat jou ook echt helpen. Zodat je niet alleen geniet van het sporten, maar dat je ook keer op keer je persoonlijke record verbreekt en nog eens voldoende energie overhoudt voor je werk, je partner of je gezin. 

Zou jij het interessant vinden om te ontdekken hoe jij de makkelijkste sportieve winst boekt?

Simpele dingen. Kleine aanpassingen. Waanzinnige resultaten."

Voor wie is deze Mental Fitness Bootcamp?

Alleen voor winnaars.

Mietjes en verliezers kunnen wij niet helpen.

Voor als jij je persoonlijke records wil verbeteren. Of als jij wilt winnen in jouw competitie.

Voor zowel wedstrijdsporters als hobbysporters

Voor alle sporters, zoals bijvoorbeeld wielrennen, mountainbiken, schaatsen, hardlopen, krachttraining, crossfit, triatlon en zwemmen.

Maar vooral als jij jezelf steeds weer wil overtreffen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.