Ontdekkingsreis Trainingsbegeleiding

Gepubliceerd op 26 april 2020 om 21:19

Om ons bedrijf een boost te geven en om jullie in deze tijden te stimuleren voorzien wij in tips en delen wij video’s met trainingsoefeningen.  Zoals de  Zomar Core training en de back to basic techniek training.  

 Vorige maand tijdens onze like en win actie, met als doel om iedereen een trainingsstimulans te geven!  Wij hadden een gelukkige winnares, haar naam is Isa Boverhof en zij mocht een maand gratis trainen onder onze begeleiding. Deze maand heeft haar zo gestimuleerd dat ze na afloop direct met ons heeft verlengd.

We vroegen haar dan ook om een persoonlijke reactie:

Het trainingsschema kwam super goed uit vanwege het Corona virus, veel tijd over natuurlijk... maar ook de sportschool is dicht. Daardoor moet je altijd maar zelf wat verzinnen en dit is niet altijd makkelijk. Ik vind het leuker worden als er een doel voor me staat, met het trainingsschema zit ik meer op de fiets (ook omdat er nu meer tijd is) en het geeft je een richting hoe je moet trainen. Het is mooi gecombineerd en elke dag wat anders. Ik raad het echt aan om dit eens te proberen. Het was een mooie maand, met mooie trainingen dankzij Zomar bike & fun.

Als Zomar Bike & Fun bieden wij trainingen aan die voort vloeien uit onze kennis die wij hebben opgedaan tijdens onze topsport carrière. In samenspraak met de desbetreffende persoon zetten wij diverse doelen uit. Zodra deze doelen staan gaan we bekijken wat een slimme en goede manier is om deze doelen na te streven. Hierbij is een goede samenwerking en basis van vertrouwen van belang, aangezien niet iedere persoon hetzelfde reageert op een bepaalde trainingsaanpak. Daarom gaan wij na een uitgebreide intake en een goed voorgesteld trainingsplan met volle moed van start. Onze verbintenis met de sporter bestaat uit een periode van minimaal 3 maanden, dit omdat deze periode nodig is om zichtbare progressie aan te duiden.

Wij bieden 3 verschillende trainingspakketten aan die je onderstaande terug vind:

Wekelijks op maat gemaakt schema

Wekelijkse analyse van de trainingen

Een keer per week telefonisch contact

Aanwezig bij belangrijke doelen

Altijd binnen 24 uur antwoord bij vragen

€85

Twee keer per maand een nieuw schema

Analyse van de trainingen

Twee keer per maand telefonisch contact

Altijd binnen 24 uur antwoord bij vragen

€65

Elke maand een nieuw schema

Analyse van de trainingen

Maandelijks telefonisch contact

Altijd binnen 24 uur antwoord bij vragen

€45

Als  je vragen hebt, of mocht je geïnteresseerd zijn na het lezen van deze blog? Neem dan contact met ons op. Samen met jou zouden wij graag doelen willen stellen, doelen nastreven en ondersteuning bieden in deze periode. Buiten de trainingsschema’s om, zullen wij ook hulp bieden met voeding en mentale coaching mocht dit nodig zijn.

 

PS Is een trainingsschema nou niets voor jou? Maar wil je graag jou skills bijschaven? Ook zodra het vanuit de overheid en het RIVM weer mag, zullen wij maar al te graag met jou willen werken aan deze verbeter punten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.